Нашите автори

Capture - Copy.PNGГеорги Драганов е завършил  Националната гимназия за древни езици и култура „Константин Кирил Философ“ и Международни отношения в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил като учител и журналист, в момента работи в съвсем друга сфера. Политически се определя като либертарианец. Никога не е членувал в партии, но се интересува активно от гражданското общество.

Профил във Facebook и Twitter.

Светлин Иванов, на 23 години. Завършил 18 СОУ с японски език и СУ Климент Охридски, специалност „Журналистика“. Лингвистичен нърд. Либертарианец с центристки виждания, страстен привърженик на идеята за свободен пазар и свободно движение на хора и стоки. Има опит в НПО сектора, медиите и аутсорсинга.

Профил във Facebook и Twitter.

Георги Мишев, на 26 години. Завършил 73 СОУ „Владислав Граматик“ (2009 г.). Завършил Международни Отношения (2009 – 2013 г.); семестриално завършил специалност Право (2011-2016). Основател и член на Управителния съвет на независимото гражданско сдружение „Движение Обществен натиск“ (2016 г. -). Работи като бизнес консултант в търговска кантора. По убеждение – републиканец, минархист.

Профил във Facebook.

Деница Аврамова: Казвам се Деница Аврамова и работя в сферата на комуникациите. Интересувам се основно от обществено и социално развитие, както и връзката връзката им с политическите процеси. Подчертан интерес към здравеопазване и образование. Вярвам в свободния и разумен избор.

Профил във Facebook.

11230806_10200710984053518_5543515056290781545_oЦветозар Йотов: Завършил специалност „Археология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. С интереси към история, археология, митология, фоклор. Специален интерес към българското културно-историческо наследство в земите на север от река Дунав.

Профил във Facebook.

 

Stefan

Стефан Кичев следва в Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. Интересува се от политическа история и философия, както и модерна култура и поезия. Определя се като либертарианец с по-консервативни възгледи и членува в Българско Либертарианско Общество.

Профил във Facebook.

 

Теодор Караколев е журналист на свободна практика и изследовател на история на архитектурата. Прави материали за култура и изкуство в програма „Христо Ботев“ по БНР и редица други национални и пловдивски медии. Занимава се с изследване и популяризиране на архитектурата между двете световно войни чрез групата „Български архитектурен модернизъм“. Учи „Изкуствознание и артмениджмънт“ в НБУ.

Профил във Facebook.

 

Daniel2Даниел Георгиев e завършил ЕГ „Иван Вазов“, гр. Пловдив с испански и руски език. В момента е студент по дентална медицина. Обича да пише за политика и за личната ни отговорност като граждани на този свят. Учи и работи за свободата и помага на хората да се усмихват по-често.

 

Профил във Facebook и Twitter.

 

27661825_166175800826430_463544972_nТома Петров Ушев е независим журналист, християнски апологет и икономист. Завършил е висшето си образошание в УНСС, от където има бакалавърска степен по журналистика и в момента следва магистратура във Финансово-Счетоводния факултет. Интересите му са насочени към изследването и опознаването на европейските и средиземноморските култура, народи и религии и съжителството между тях, но също така и към съвременните икономически и политически теории, които могат на направят това съжителство успешно и възможно. Опитва се да списва блога „Икономика на духа“.

Профил във Facebook.