Нашите автори

georgi_draganov_picГеорги Драганов е завършил  Националната гимназия за древни езици и култура „Константин Кирил Философ“ и Международни отношения в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил като учител и журналист, в момента работи в съвсем друга сфера – проектен мениджмънт за уебдизайн. Политически се определя като либертарианец. Никога не е членувал в партии, но се интересува активно от гражданското общество.

Профил във FacebookTwitter и LinkedIn.

Светлин Иванов е завършил 18 СОУ с японски език и СУ Климент Охридски, специалност „Журналистика“. Лингвистичен нърд. Либертарианец с центристки виждания, страстен привърженик на идеята за свободен пазар и свободно движение на хора и стоки. Има опит в НПО сектора, медиите и аутсорсинга.

Профил във Facebook и Twitter.

Георги Мишев е завършил 73 СОУ „Владислав Граматик“ (2009 г.) и Международни отношения (2009 – 2013 г.); семестриално завършил специалност Право (2011-2016). Основател и член на Управителния съвет на независимото гражданско сдружение „Движение Обществен натиск“ (2016 г.). Работи като бизнес консултант в търговска кантора. По убеждение – републиканец, минархист.

Профил във Facebook.

denitsa_draganova-minДеница Аврамова-Драганова работи като бизнес анализатор в сферата на телекомуникациите. Следва магистратура „Финанси“ в Нов български университет; има бакалавър „Връзки с обществеността“ от СУ „Климент Охридски“. Има опит като репортер и пиар експерт. Вярва в свободния и разумен избор.

Профил във Facebook.

11230806_10200710984053518_5543515056290781545_oЦветозар Йотов: Завършил специалност „Археология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. С интереси към история, археология, митология, фоклор. Специален интерес към българското културно-историческо наследство в земите на север от река Дунав. Работи като експерт в Историческия музей – София.

Профил във Facebook.

Stefan

Стефан Кичев следва в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Интересува се от политическа история и философия, както и модерна култура и поезия. Определя се като либертарианец с по-консервативни възгледи и членува в Българско либертарианско общество.

Профил във Facebook.

Теодор Караколев е журналист и изследовател на историята на архитектурата. Прави материали за култура и изкуство в сайта „Под тепето“, като има опит и в редица други национални и пловдивски медии. Занимава се с изследване и популяризиране на архитектурата между двете световно войни във фондация „Български архитектурен модернизъм“. Учи „Изкуствознание и артмениджмънт“ в НБУ. 

Профил във Facebook.

Daniel2Даниел Георгиев e завършил ЕГ „Иван Вазов“, гр. Пловдив с испански и руски език. В момента е студент по дентална медицина. Обича да пише за политика и за личната ни отговорност като граждани на този свят. Учи и работи за свободата и помага на хората да се усмихват по-често.

 

Профил във Facebook.

27661825_166175800826430_463544972_nТома Петров Ушев е бакалавър по журналистика и магистър по счетоводство от УНСС. Интересите му са в областта на християнската апологетика и междурелигиозния диалог, политическата и икономическата теории, балканската история и общото средиземноморско културно наследство.

Профил във Facebook.