Лекция на Евтим Костадинов за сигурността в съобщенията във ВУТП

Председателят на Комисия по досиетата ще изнесе лекция във Више училище по телекомуникации и пощи Евтим Костадинов ще говори по темата „Ролята на субективния фактор в сигурността на съобщенията”.

На 1 април 2017 година от 10,30 часа, в зала 219, председателят на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия (Комисия по досиетата) – Евтим Костадинов, ще запознае студентите не само със смисъла на понятието „сигурност”, но и с неговото значение в различните исторически периоди.

На лекцията ще имате възможност да видите така нареченото „картонче”, с което се установява принадлежността на определено лице към структурата на Държавна сигурност.

Евтим Костадинов ще бъде гост-лектор във Висше Училище по Телекомуникации и Пощи в рамките на честванията на годишнината на висшето учебно заведение. Това е първият обучителен модул от серията обучения, които ръководството на ВУЗ-а организира по повод празника на едно от най-старите висши училища в страната.

Висшето училище по телекомуникации и пощи се намира в София, Студентски град на ул. „Акадeмик Стефан Младенов” 1.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *