Как да подадем сигнал за нередност в София?

Време за четене: < 1 минута

Много е важно, ако искаме да живеем в един подреден град, да бъдем активни граждани. Всеки от нас, ежеседмично, дори ежедневно, ще види някакъв проблем в дейността на Столична община, която управлява имуществото на всички нас, гражданите на София. Само с мрънкане във Фейсбук или пред приятели общинарите няма как да разберат, че има проблем и така няма никакъв шанс той да бъде решен скоро.

Untitled design

Натиснете изображението, за да подадете сигнал

Подаването на един сигнал за нередност в този сайт отнема около 3 минути. Искам да напълним всеки квартал с маркери за нередности.

Защото, в момента гледайки сайта на Столична община в повечето квартали няма проблеми, а всеки един от нас знае, че това не е така. Нека да ги заринем с оплаквания и информация, като първа стъпка, за да не могат да си измият ръцете.

Аз подадох първия сигнал там за липса на осветление в кварталните улици около нас. Ще подам още поне 10 сигнала в следните категории: липса на улично осветление, липса на тротоари, липса на улици и тротоари, липса на зелени площи, проблеми със сметоизвозването, и много други.

Нека се дублират сигналите, нека направим картата черна от маркери, посочващи проблеми!

Сподели
Георги Драганов
Георги Драганов

Георги Драганов е създател и редактор на сайта "Война и мир". Завършил НГДЕК "Константин Кирил Философ" и Международни отношения в Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Има опит като учител и журналист, в момента работи като проектен мениджър.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *