Безплатни срещи с историята от Прознание и Е-София

Време за четене: < 1 минута

Интернет платформата за онлайн уроци Прознание кани заинтересуваните от историята на София и паметниците в столицата на безплатни семинари.

Можете да разгледате графика с теми за историята на София, като Образованието на София след Освобождението (26 май, 10 ч.) Художествените произведения в столицата (27 май, от 16ч. и 28 май от 10 ч.) и много други.

Виртуалните срещи и семинари за историята на града са част от проекта „Електронна София“. В платформата „Прознание“ ще бъдат разгледани общо 16 теми.

Идеята е да бъдат проведени 16 семинара, в които всяка една тема ще бъде представена 6 пъти с 6 различни графици, или общо ще имате избор между 96 различни семинара. Ще бъдат засегнати множество интересни теми от културното наследство на София, за историята на града, развитието на литературата, по-известните забележителности, както и на по-малко познати обекти.

Курсовете на Прознание са подходящи за ученици от 1 до 12 клас и включват онлайн уроци по БЕЛ, математика, география, история и много други

Вижте във видеото как протичат безплатните семинари за любители на столицата в проекта E-София:

Репортаж на БНТ за инициативата можете да гледате тук.

Сподели
Георги Драганов
Георги Драганов

Георги Драганов е създател и редактор на сайта "Война и мир". Завършил НГДЕК "Константин Кирил Философ" и Международни отношения в Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Има опит като учител и журналист, в момента работи като проектен мениджър.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *