Борите руското влияние изключително неправилно

Време за четене: < 1 минута

Руското влияние в България няма да се изкорени със зле премислени идеи за смяна на националния празник. Азбуката и книжнината никой не може да ни ги вземе. Освобождението на България от ятагана и корана е най-ключовото събитие за нашия народ след 5 века тиранично чуждо господство.

Без държава, едва ли щяхме да се задържим още дълго в условията на дивите балкански дебри и лакоми съседи с независими държави, дебнещи ни отвсякъде.

Възкръсването на България е най-достойно и най-логично да е национален празник на днешната българска държава. 24 май сме го чествали и през Средновековието (като църковно честване на Светите седмочисленици), и по турско, и през царско време и през комунизма и през демокрацията. Никой не може да ни го отнеме, той е закодиран в нас, в нашите сърца и души. Всичко останало, което ви казват по темата, е просто пропаганда и невежество.

И опити на чужди агентури да ни разбият национално окончателно чрез такива разклащания. Най-много от тази нестабилност печелят Северна Македония и Турция. А защо да не добавим и Гърция, Сърбия и Румъния, в чиито днешни територии попадат земи, включени в Санстефанския договор и населени с компактни маси етнически българи?

Нека се върна на това как да изкореним руското влияние в България. С родолюбие, с такт, с умереност, но и с действие и плам. Запознайте се с дейността ми и на многото патриоти, с които работим, и ще разберете!

Долу МОЧА, долу “антифашистките” паметници на деца, уж жертви на „фашизма“, да бъде възстановен паметникът на Първи и Шести пехотни полкове в София!

Еничари, разни там фили и фоби, ще ви спрем. Длъжни сме. Да живее България!
Сподели
Димитър Панчев
Димитър Панчев

Димитър Панчев е студент по История и геополитика на Балканите в СУ "Св. Климент Охридски" и ръководител на страницата “Куберовъ воинъ”.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *